Vaga: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Promjene u dogovorima učiniće da biste ove sedmice htjeli, samo da možete, iz kože da iskočite. Čini vam se da sve ono što hoćete da pokrenete ide toliko teško, sporo i komplikovano, da vam povremeno dođe da dignete ruke od toga. Pokušajte da udahnete duboko i da funkcionišete sa mirom, strpljenjem i konjskim živcima. Potreban vam je ovakav način, jer ono što dogovorite i pokrenete, biće vrlo, vrlo aktuelno kod vas u narednih godinu dana. Zato, potrudite se da sve uradite kako valja.

Ljubav. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama ovo je neko bezvezno vrijeme. I vaša vladarka Venera i vladar polja partnerstava, Mars, u opoziciji su sa Neptunom, kvadratu sa Saturnom i, vama “iza leđa”, u polju tajni. Budite sigurni da će ljubomora i sumnjičavost početi oboje da vas okupiraju, da će biti teško održati normalan i kvalitetan nivo komunikacije i da ćete biti skloni da prebacujete krivicu jedno na drugo. Naravno, ovi aspekti vama i te kako donose da se možete zanijeti nekom drugom osobom ili da ćete početi da čeznete da se neki sitan flert pretvori u avanturu, kombinaciju, tajne susrete. To baš i nije dobro, ali radite kako mislite da treba. Usamljene Vage, sem nekih prolaznih odnosa, sada ništa ozbiljnije ni ne možete pokrenuti. To vam je što vam je.

Zdravlje. Ove sedmice za vas su aktuelni samo sitni problemi – prehlade, stomačne tegobe, alergijske reakcije. Pokušajte da se vratite u formu – više se krećite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info