Strijelac: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Imate osjećaj kao da vas drugi namjerno spotiču, otežavaju vam neke situacije i teško se usklađujete sa njima. Razmislite da li je ovo jednim dijelom i vaša krivica. Kažete da su drugi previše kritični, ali niste ni vi potpuno čisti po tom pitanju. Pokušajte da ne budete tvrdoglavi i ne istjerujete neku svoju pravdu, jer ove sedmice vaša poslovna partnerstva, ali i odnosi sa nadređenima, jesu malo “labavi” pa bi ih valjalo učvrstiti, a ne razgraditi dodatno. Okrenite loše situacije u svoju korist, sada to možete.

Ljubav. Da je i ove sedmice neka fina i mirna situacija u vašim emotivnim vezama i brakovima – pa i nije. Očigledno je da vi i partner samo nakratko uspijevate da uspostavite neki sklad, ali se to jako brzo ponovo uruši i vratite se na ono što ste bili. A to je, evidentno, vrlo loše. Pošto ste na ulazu u period koji će trajati par sedmica, a koji je dosta opterećujuć, dobro razmislite da li ste spremni za bilo kakav kompromis. Jer, ako niste, nema poente ostanka u odnosu u kojem ni vi ni druga strana ne želite i nećete da se prilagodite. Vi vidite šta ćete, ipak je to vaša budućnost u pitanju. Usamljeni pripadnici ovog znaka kao da ni korak nisu uspjeli da maknu od neke emotivne prošlosti, koja je sada opet pred vašim vratima. Koliko se vidi, pustićete je da uđe.

Zdravlje. Potrebno vam je više šetanja, kretnje, fizičkih aktivnosti, kao i promjena u načinu ishrane. Moguće su i manje prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info