Škorpija: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Ove sedmice ćete se baciti na završavanje nekih papiroloških pitanja i dosta ćete vremena uložiti u to da svaki detalj proanalizirate i razradite, što će ići vrlo, vrlo sporo. Opozicija Neptuna vrlo je aktivna na vladara vašeg znaka pa je sigurno da ćete imati probleme sa ostvarivanjem planova, jer će dosta toga biti nedefinisano i nesigurno, a možete strahovati i da neko pokušava da vas prevari. Koliko god da vam se žuri, morate se usporiti u ovom periodu i pokušati da uključite svoju, nadaleko čuvenu, intuiciju.

Ljubav. Imali ste cijelu prošlu sedmicu da se smirite i budete u kolikoj-tolikoj harmoniji sa partnerom, a od ove sedmice ulazimo u neke nezgodnije momente. Opzicija Neptuna i kvadrat Saturna na vašeg vladara i na vladarku partnerskih odnosa donijeće aktiviranje nekih problema. Pojačaće se sumnja i ljubomora kod oboje (da li ima razloga za nju, to samo vi znate), povremeno ćete i jedno i drugo zauzimati dosta krute stavove i inatiti se bez prijeke potrebe. I pored ovoga, neće biti nekih jačih konfliktnih dešavanja u vašim emotivnim vezama i brakovima. U prevodu, ne smiješi vam se nikakv razlaz, samo nerviranje. Ukoliko ste usamljeni, postoji velika šansa da se romantično zanesete i “odlijepite”. E sad, šta je interesantno – to može biti i osoba iz vaše prošlosti, koja je “ubola” pravi momenat i “čačka” vas.

Zdravlje. Sve vezano za kičmu, za ekstremitete, za pokret, može predstavljati veliki problem, pogotovo starijim pripadnicima znaka. Mlađi, regulišite nezdrave navike koje imate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info