Ribe: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Poslovni segment je stvarno tokom ovog perioda mjesto na kojem se stresirate i to ne zbog svojih grešaka, već zbog tuđih, ali i zbog napornih i zahtjevnih osoba koje su oko vas. Pokušajte da ne obraćate pažnju na ovo i posvetite se svom poslu, ne dozvolite da vas distrakcije navedu da napravite neku grešku. Znate i sami koliko ste odgovorni kada je posao u pitanju pa nemojte da vas gori od vas poslije prozivaju kako nešto niste uradili kako treba. Što više odgovornosti i truda – bolji rezultati!

Ljubav. Vi i emotivni ili bračni partner – ko rogovi u vreći tokom ove sedmice. Kao da pričate različitim jezicima – hoćete jedno, mislite drugo, radite treće. E, to treće što radite obično dovede do svađe. Venera u vašem polju ozbiljnih partnerstava pokušava povremeno da “ispegla” situaciju, ali i vi i voljena osoba je samo povremeno koristite. U prevodu – evo vama jedne super sedmice da pokidate živce jedno drugom, a za cijelu situaciju ćete oboje biti krivi. Bilo bi dobro da nervozu zbog nekih drugih stvari prestanete da prenosite u odnos sa voljenom osobom. Pokušajte da se makar u drugom dijelu sedmice malo smirite, stabilizujete, popričate kako valja… Usamljene Ribe trenutno imaju samo neke “blic” situacije sa suprotnim polom. Ništa od toga što se dešava ne može trenutno da se zadrži.

Zdravlje. To nerviranje će baš biti problem ove sedmice. Može se manifestovati kod vas i kroz problem sa spavanjem, ali i kroz glavobolju i stomačne tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info