Rak: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Naporan početak sedmice. Neke planove, projekte, zamisli, dogovore, jednostavno ne uspijevate da pokrenete, bez obzira na količinu truda koji ulažete. Ono što ne ide, pustite i ostavite za neko bolje vrijeme, a usmjerite se na ono što vam se otvara i što je lakše realizovati. Spremite se da budete u pokretu, da budete aktivni, da jurite, da idete sa sastanka na sastanak, da dogovarate. Napravićete osnove za poslovni segment nadalje. Budite nešto oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

Ljubav. U vašem polju komunikacije čak tri planete u ovoj sedmici pokušavaju da vode neku svoju politiku. E, sve bi to bilo fino, da te iste planete nisu u kvadratu sa Saturnom koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima. Mogli bi da to prevedemo ovako – štagod da kažete ili uradite, na bilo koji način, voljena osoba vas “poklopi”. A može i ovako – partner smatra da mnogo bolje od vas zna u kom pravcu treba voditi vaš odnos i ne dozvoljava vam pravo glasa. Hoćete li vi dozvoliti da budete ućutkani ? Pa, nećete. No, prije nego što se vatreno bacite u raspravu, bilo bi možda dobro da razmislite da li ste vi u pravu ili voljena osoba. Šta mislite o tome ? Možda to i smiri i spriječi neke svađe. Za usamljene, kontakt Mjeseca i Saturna mora opet da vas “dirne” kada je prošlost u pitanju. Hoćete li vi više izaći iz tog kruga?

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka bi mogli da imaju probleme sa kretanjem, kičmom, ekstremitetima. Mlađi Rakovi neka provjere krvnu sliku i neka pokušaju da se odmaraju više.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info