Ovan: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Kvadrat Merkura i Saturna, koji je aktuelan do polovine sedmice, otežaće svaku komunikaciju i usporiti dogovore koje želite da aktivirate. I vi lično ćete biti u prilično mutnom raspoloženju, nesigurni, zabrinuti, jer se ništa ne odvija onako kako ste planirali. Razmišljaćete da su svuda oko vas samo obećanja i prazne priče, a da konkretizacije nema ni na vidiku. Potrudite se da u dnevnim obavezama budete tačni i ažurni, mada će i to biti dosta teško. Ova sedmica je spora i statična pa će biti potrebno više truda nego inače.

Ljubav. Mars i Venera ove su sedmice u jakoj opoziciji sa Neptunom, a polako ulaze i u kvadrat sa Saturnom. U prevodu – ne nadajte se nekoj posebnoj ljubavnoj ljepoti ako ste u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama. Kod oboje će se pojačati posesivnost i ljubomora, upadaćete u lošija raspoloženja, a moguće je čak i da par dana nećete razgovarati, jer ćete se duriti jedno na drugo. Vi ćete pogotovo tražiti razlog da se što češće “sklanjate” i da vrijeme posvetite više poslovnim obavezama. S jedne strane, to je možda i dobro, ali sa druge – ne dozvolite da taj “jaz” između vas i voljene osobe postaje sve veći. Neko olakšanje i poboljšavanje raspoloženja jeste u danima vikenda pa se tada potrudite da popravite pokvareno. Slobodni Ovnovi – više maštate nego što se zaista trudite da osvojite jednu osobu.

Zdravlje. Loše navike, neadekvatan način ishrane i nevođenje računa o odmoru i dobrom snu, odraziće se na vaše raspoloženje, ali i na imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info