Lav: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Taman ste mislili da ste se privikli na nov način rada i na povećanje obaveza, kad eto i novih poteškoća i komplikacija. Vjerovatno će vas poslovni saradnici i nadređeni “podsticati” da se ubrzate i da ažurnije radite svoj posao, jer će se rokovi značajno skratiti. Ne dopada vam se nimalo što vam se nameće veća odgovornost, a ne vidite da su vam prilivi iole uvećani. Budite skoncentrisani i usmjereni na ono što radite, da ne biste napravili još i neku grešku.

Ljubav. Evidentno je da više niste u centru pažnje voljene osobe, jer se ona posvetila nekim drugim životnim prioritetima. Ono što vam je ostalo je svakodnevnica, poprilično bljutava i suva, u kojoj se baš i ne snalazite najbolje. Ništa se posebno ne događa, a i vaše raspoloženje je promjenjivo. Čas biste da sjedite kod kuće i da vas svi puste na miru, čas biste da budete u društvu i ne drži vas mjesto. Ima indicija da će biti nekih sitnijih rasprava sa voljenom osobo ni iz kakvih posebnih razloga, već više iz dosade i pretjeranog kriticizma i zajedljivosti. Ovo nije vaše vrijeme pa pokušajte da se prilagodite i uskladite. Usamljeni, tek vama se ništa posebno ne događa. Niti vas ko zanima niti vi nekog interesujete. Mrtvilo.

Zdravlje. Uopšte vam vrijeme ove sedmice ne prija. Promjene vazdušnog pritiska i temperature čine vas nervoznim i razdražljivim. Kod nekih su mogući i veći problemi sa stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info