Jarac: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Neke stvari i situacije će se u ovoj sedmici dešavati i rješavati bukvalno u posljednjem trenutku, taman kad pomislite da će vam se izmaknuti iz ruku. No, uglavnom ćete vrijeme provoditi u svakodnevnim poslovnim obavezama, truditi se da neke stvari dodatno izanalizirate i preračunate se, da biste napravili dobar plan i osnovu za naredni period. U suštini, ova sedmica neće donijeti neka spektakularna dešavanja, prije nalete dosade i blage nervoze. Bilo bi fino da poboljšate komunikaciju sa nadređenima.

Ljubav. Moguće je da vi i partner nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo, barem u toku radne sedmice. Ovo ne bi trebalo da drastično utiče na vaš odnos, osim kod onih koji su nesigurni i koji će odmah u svojoj glavi početi da sklapaju razne teorije zavjere i krenuti sa sumnjama u voljenu osobu. Nemojte dozvoliti da vas povremena ljubomora uvede u neke rasprave, kojima sada zaista nema mjesta u vašem odnosu. Koristite svaki slobodan trenutak da budete zajedno, da promijenite nešto u svojoj svakodnevnici, da se možda više družite, izlazite. Ili se pak posvetite jedno drugom, na najljepši mogući način. Prost recept, samo ga treba primijeniti. Ukoliko ste usamljeni, stoji da vam je neko privukao pažnju svojim stavovima i kvalitetnom komunikacijom sa vama. Ipak, ni na dalje se ne dešava ama baš ništa.

Zdravlje. Uglavnom će zdravstvena problematika pogoditi starije pripadnike ovog znaka. Može se vezivati za aktiviranje hroničnih problema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info