Djevica: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Jeste, divno je to – puno vam je planetama polje ličnosti, sad možete izbiti u prvi plan, sad možete biti primijećeni, sad bi trebalo da budete ambiciozni i tako dalje. No, tu je i Saturn koji vas kvadratno gleda i samo prati šta radite. Povremeno vas zablokira, čisto da ne poletite previše. U prevodu – ima da se trudite i trud će na nos da vam izađe, otprilike. Istini za volju, možete vi napraviti neke super poteze ove sedmice i to one koji mogu trajati i biti isplativi.

Ljubav. Vaš vladar Merkur je u kvadratu sa Saturnom, kao i sve planete iz vašeg polja ličnosti, a vladar partnerskih odnosa je u opoziciji sa Uranom. Ma milina. Aspekti dušu dali da se posvađate i da se na velika vrata i uz gromoglasne riječi raziđete. Pošto računamo da vam to nije cilj, hajde da pokušate malo da mućnete glavom prije nego što pokrenete dešavanja. Ipak vam je Venera u polju ličnosti, jeste oštećena aspektima, jeste u padu, ali to je – Venera! U prevodu, sve što hoćete da kažete, možete i na ljepši način. A i diplomatija bi pomogla. Pomoglo bi i da povremeno jedno drugom izađete ususret, obradujete se nekim lijepim postupcima i sitnicama. Doduše, najviše bi pomoglo da vi budete iskreni i da ne švrljate sa strane. Srećno!

Zdravlje. Ova vam je sedmica iscrpljujuća, energetski će vas baš iscijediti. Doduše ni vi nećete ništa uraditi da poboljšate svoje stanje – pretjerivaćete u lošim navikama, nećete se hraniti kako treba…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info