Blizanci: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Sedmica će krenuti kroz potrebu da budete maksimalno odgovorni i posvećeni svojim obavezama. Ne preskačite neke stvari i ne ostavljajte ih za sutra, jer je više nego izvijesno da ćete biti iskritikovani od strane poslovnih partnera ili nadređenih. Nekim stvarima ćete biti razočarani kada su dogovori u pitanju i za vas se preporučuje da bitne odluke ne donosite u prvom dijelu sedmice. Ako je ikako moguće, možda je najbolje da ih odložite u potpunosti za narednu sedmicu. Niste zadovoljni trenutnom situacijom.

Ljubav. Što ste bili mirni vi i partner – bili ste. Od ove sedmice ponovo ulazite u lošiju fazu, koja će se najviše ispoljiti kroz velike probleme u komunikaciji. Energije vas i voljene osobe se nimalo ne podudaraju i teško dolazi do usklađivanja. Vi smatrate da je partner previše težak, zahtjevan i statičan, dok druga strana misli o vama da ste neopravdano kritični, ponekad prosto nemogući za izdržati. Iako vam je drugi dio sedmice nešto bolji u ljubavnom segmentu, ipak biste i u danima kada ništa ne ide lagano trebali da pokušate da dođete do kompromisa. Ne budite tvrdoglavi ni jedno ni drugo, jer kao što i sami znate – inat je najgori zanat. Ništa od toga nećete dobiti, samo glavobolju i distanciranost. Kod slobodnih Blizanaca – “mrka kapa”. Nigdje nikog na vidiku ko bi “valjao” i bio vrijedan truda.

Zdravlje. Pokušajte da se opustite, da se rasteretite malo, suviše ste pritisnuti obavezama i stresom i to se odražava na vaše zdravlje. Nesanica i nervoza će biti prisutni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info