Bik: Sedmični horoskop za period od 25.09. do 01.10.2017.

0

Posao. Ne možete da kažete da vam je lako i da je poslovna situacija bajna, ali s obzirom na to kako je drugima i u kakvim su problemima – vi se još i snalazite nekako. Imaćete povremeno padove raspoloženja i možda će vam biti teško da se fokusirate pa bi bilo dobro da posebno budete skoncentrisani kada je bilo koja vrsta papirologije u pitanju, jer možete napraviti greške. U poslu se trudite da razmišljate o obavezama, a ne o nekim drugim stvarima. Očekujte pred sobom sedmicu sa velikim aktivnostima.

Ljubav. Imate relativno mirne i spokojne dane iza sebe, ali izgleda da je sa time zvanično završeno. Mnogo toga vam se u ovim danima ne sviđa i smeta vam kada je ponašanje emotivnog ili bračnog partnera u pitanju. Doduše, da pitate drugu stranu, ona bi vam rekla da ima isto mnogo toga da vam zamjeri. Često oboje nećete uspijevati da se suzdržite od kritikovanja, od nabacivanja osjećaja krivice, od pokušaja da manipulišete, u nekim slučajevima čak i od laži i neiskrenosti. Ovo je komplikovana sedmica za vas dvoje kao par i bilo bi potrebno da oboje makar pokušate da unesete pozitivnu energiju i podršku jedno drugom. Ako ste jedan od slobodnih Bikova, opozicija Neptuna na vašu vladarku Veneru može vam donijeti jak emotivno-romantični zanos. Da li je ova osoba zaista vrijedna truda, to ćete tek vidjeti.

Zdravlje. Stariji Bikovi mogu imati problem sa nogama, sa cirkulacijom, ali i sa lumbalnim dijelom kičme. Kod mlađih pripadnika znaka potrebno je više aktivnosti, a manje loših navika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info