Vaga: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. Planete su “napunile” vaše polje tajni, podsvijesti pa će Vagama naredni period biti povučeniji, tiši, sa manje nerviranja nego do sada. Zaboravite na svjetlost pozornica i na to da budete u prvom planu, sada se više posvetite planovima, analizi onoga što ste uradili i razmišljanjima u kom pravcu ćete situacije “gurati” nadalje. Stoje vam neke nedoumice ove sedmice, stoji da ćete biti malo zabrinuti, jer nemate prave informacije ili su vam neke situacije nejasne. Ne povlačite nikakve konkretnije poteze, sačekajte.

Ljubav. Vaša vladarka je na samom početku sedmice u trigonskom aspektu sa Uranom i ovo nebesko dešavanje vam može donijeti “ljubavni udar” koji niti ste očekivali niti ste mu se nadali. Pod jedan, ovo može biti pretvaranje jednog prijateljstva u ljubav. Pod dva, možete se zaljubiti, da ne znate gdje udarate, u nekog koga poznajete preko društvenih mreža. Pod tri, neko će vam banuti u život bez ikakvog reda i smisla i sve opcije dolaze u obzir. Štagod da se dogodi – prepustite se i uživajte. O budućnosti ne mislite. Život je ovdje i sada, ne propuštajte ga. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima ulaze u jednu neuporedivo mirniju fazu. I vi i partner ćete biti “tiši” nego inače pa vam se preporučuje da se više posvetite jedno drugom, izbjegavate gužvu i uživate u svom miru.

Zdravlje. Puno dvanaesto polje govori o potrebi da preispitate sve što je vezano i za fizičko, ali i za mentalno zdravlje. Potrebno vam je više odmora, relaksacije, više posvećenosti sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info