Strijelac: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. U vašem polju karijere ove sedmice je stelijum planeta, a u njemu će se dogoditi i mlad Mjesec. Očigledno je da ulazite u jednu potpuno novu poslovnu fazu, koja će vam u budućnosti donijeti velike promjene i nove poslovne početke. No, u ovoj sedmici neće sve ići baš glatko i “pod konac”. Imaćete probleme da se dogovorite sa saradnicima, a ni odnos sa nadređenima neće baš uvijek funkcionisati najbolje. Obratite pažnju na greške, na probleme sa dokumentacijom, jer vam mogu zagorčati svakodnevnicu.

Ljubav. Ne može da se porekne – vi ste jednim većim dijelom uspjeli da sredite situaciju u svojim emotivnim ili bračnim odnosima i unijeli ste u ljubavni život više zadovoljstva i radosti. No, pošto ništa ne traje vječno (ako se na tome ne radi i ne održava) – pa ni ljubav – vrijeme vam je da budete dodatno odgovorni i posvećeni odnosu u kojem ste. Smetaće vam što je voljena osoba u nekim situacijama previše kritična i smatraćete da istjeruje “mak na konac” bez pravog razloga. S druge strane, očigledno je da joj nešto smeta i vi biste trebali da se zapitate da li nešto možete uraditi po tom pitanju. Usamljeni pripadnici ovog znaka još ove sedmice mogu očekivati iznenadne i strasne ljubavne početke. Venera još uvijek vrši uticaj na vaš znak, donoseći vam mogućnost da se prepustite i uživate u ljubavi.

Zdravlje. Naglašeni znak Djevice, u kojem se trenutno nalazi i vladarka polja zdravlja, opominje vas da je vrijeme za promjene. Nešto ne radite kako treba pa je sada pravi trenutak da se više posvetite sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info