Škorpija: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. Zabrinuti ste zbog nekih svojih planova, jer vam se čini da u ovom trenutku od tog posla nema ništa. Pomalo ste iscrpljeni nekim dogovorima i smatrate da vam mogu iskliznuti iz ruku, pogotovo što vidite da druga strana nekako odugovlači i nikako da vam da bilo šta konkretno. Ovo jeste malo nesigurno vrijeme za vas, ali strahovi i bojazan sada trenutno mogu biti samo u vašoj glavi. Ono što možete da uradite jeste da se posvetite situacijama i dogovorima koji su vam bitni i da se nadate najboljem.

Ljubav. Mars koji vlada vašim znakom i Venera koja vlada partnerstvima, zajedno su u tranzitu kroz znak Djevice, što će donijeti da vi i partner uspijevate da se uskladite na dnevnoj bazi i da ćete se truditi da pronađete zajednički jezik. Vaš vladar doduše polako ulazi u opoziciju sa Neptunom, što će vama lično donijeti da ste možda mentalno preosjetljivi, da vam neke situacije nisu jasne, da možda niste sigurni šta želite kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. U svakom slučaju, nemojte povlačiti nikakve konkretnije poteze, jer sada ne vidite neke stvari jasno. Za usamljene pripadnike ovog znaka, Venera u trigonu sa Uranom donosi vam mogućnost da se neka osoba neočekivano “otvori” i prizna vam zainteresovanost prema vama. Takođe, ovaj aspekt može donijeti “ponudu” za tajne susrete ili za avanture, kombinacije. Na vama je kako ćete odreagovati.

Zdravlje. Povremeno ste vrlo apatični, statični i definitivno je potrebno da se “razmrdate”. Umjesto što se premiještate sa fotelje na krevet i obrnuto, krenite sa rekreacijom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info