Ribe: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. Venera koja se nalazi u vašem polju poslovne svakodnevice može Ribama u prvoj polovini ove sedmice donijeti jake poslovne šanse, napredovanja, promjene radnog mjesta, nagrade ili makar pohvale od strane onih sa kojima radite. No, ovi su aspekti kratkotrajni, a generalno gledano, situacija sada baš i nije “slatka”. Vi ste dosta nervozni, a poslovni saradnici kao da govore različitim jezikom. Biće vam potrebno dosta mira i sabranosti da sa nekim ljudima izađete na kraj. Bilo bi dobro da u nervozi ili bijesu ili pak pod pritiskom ne donosite nikakve konkretnije odluke.

Ljubav. U polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava stelijum je planeta, a ove sedmice u njemu ćete imati i mlad Mjesec. Stoji da vaša partnerstva morate postaviti na drugačije osnove, da bi ona funkcionisala, ali to ove sedmice baš i neće biti lako. Merkur i Mars u opoziciji sa Neptunom unijeće konfuziju, unijeće nedoumice, unijeće nesporazume. Sve ovo može biti zbog nekih sitnica i detalja koji i nisu toliko važni, ali će vam sada posebno “bosti oči”. Pokušajte da ne reagujete ishitreno i potrudite se da sa voljenom osobom pronađete kompromis po svim pitanjima. Ukoliko ste usamljeni pripadnik ovog znaka, vi možete imati avanturu preko poslovnog segmenta. Ako želite. No, čini se da vi trenutno funkcionišete vrlo promjenjivo. Čas vam se neko dopada, a već u drugom trenutku se sklanjate. Još uvijek ste u nestabilnoj fazi pa će i emotivni život funkcionisati teško.

Zdravlje. Trebalo bi da unosite više tečnosti. Kod starijih pripadnika znaka mogući su manji problemi sa infekcijama urinarnog trakta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info