Rak: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. Ovo je vrijeme kada se mogu napraviti neke korjenite promjene u vašem odnosu prema poslu. Preuzmite inicijativu u svoje ruke i nemojte se ustručavati da kažete i pokažete šta je ono što želite i što vam je potrebno. Definitivno je da ćete svojim novoformiranim samopouzdanjem i inicijativom privući pažnju poslovnih saradnika, ali i nadređenih. Jako postavljeno polje komunikacije, dogovora, kontakata – omogućava vam da dođete do novih saradnika, ali i do novih mogućnosti za povoljne dogovore.

Ljubav. Svaki put kada je mlad Mjesec, Rakovi otvaraju jedno novo poglavlje u svojim životima. S obzirom da je pozicija Mjeseca ove sedmice u kvadratu sa Saturnom, koji vlada vašim partnerstvima, jasno vam je da morate biti maksimalno odgovorni i posvećeni vezi ili braku u kojem ste. Ukoliko se budete postavili drugačije, period pred vama bi mogao da vam donese samo veće distanciranje od partnera, a kod nekih od vas čak i prekid odnosa. Razmislite o tome šta vam je zaista važno kada je ljubav i odnos sa voljenom osobom u pitanju. Usamljeni Rakovi su sada u mogućnosti da stave tačku na svoju emotivnu prošlost i da oslobođeni krenu dalje. Novi i zanimljivi ljudi su oko vas, zaboravite na strahove i prošle povrijeđenosti i gubitke i dozvolite sebi da zavolite ponovo. Ako ništa drugo, makar uživajte u flertovanju.

Zdravlje. Prvih par dana ove sedmice donijeće vam napetost i nervozu, koja može prouzrokovati nesanicu, glavobolju. Ostatak sedmice vam donosi smirenje i dobro raspoloženje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info