Ovan: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. Morate da se prilagođavate drugima, morate da se prilagođavate okolnostima, a od tog prilagođavanja i odgovornosti vas već pomalo glava boli. Samo ste se u posao pretvorili, kao da vam je kalkulator u glavi, non stop u sebi sabirate, oduzimate, analizirate, trudite se da budete skoncentrisani. Naravno, više je nego izvjesno da koliko god se trudili, nešto će vam promaći. Ništa strašno, ali dovoljno da se iznervirate. Dogovori u koje polažete velike nade ostaće nekako nedefinisani ili se prolongirati.

Ljubav. Mirni dani za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. I vaš vladar Mars i vladarka partnerskih odnosa, Venera, nalaze se u znaku Djevice, znaku koji govori o sitnicama, svakodnevnici, odgovornostima. U prevodu – vrijeme je za male znake pažnje, vrijeme je za podršku jedno drugom i za više poštovanja. Ove će sedmice izostati velike riječi i velika djela, ali ćete zato oboje imati svoj mir. Ljubavi, koje su tokom ljeta bile vruće (čak vas i “pecnule” poneki put) sada ulaze u svoju jesenju fazu. Vrijeme je za mir, tišinu… A usamljenim Ovnovima će neko banuti u život iz vedra neba. Trigon Venere sa Uranom iz vašeg znaka donijeće vam jednu iznenadnu, neobičnu, vatrenu ljubavnu priliku. Taman da ovo ljeto završite u velikom stilu – kroz strast!

Zdravlje. Ishranu ćemo staviti na prvo mjesto, jer tu morate nešto mijenjati. Na drugom je rekreacija, jer vam je sada zaista potrebna. Što se nerviranja tiče, o tome trenutno ne vrijedi ni pričati, tu je.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info