Lav: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. Stelijum planeta je u znaku Djevice, zajedno sa vašim vladarem Suncem, a ove sedmice imamo u ovom polju i mlad Mjesec. U prevodu – fokusirajte se maksimalno na sve ono što vam je bitno u poslovnom segmentu, koliko god vam u nekim trenucima izgledalo da samo pričate u prazno i vrtite se ukrug. Neke nejasne i nedefinisane situacije će se brzo raščistiti i imaćete pred sobom jasnu sliku. Uspjećete da se na pravi način postavite prema saradnicima. Mogućnosti za nove poslovne dogovore stoje pred vama.

Ljubav. Još u ponedjeljak i utorak Venera je u vašem polju ličnosti, a onda ćete joj reći “pa-pa” na neko duže vrijeme. Zato još ove dane iskoristite da uljepšate i produbite odnos sa voljenom osobom. Već od srijede i ulaska Venere u znak Djevice, ulazite u period kada ćete morati da više pažnje posvećujete jedno drugom, da obraćate pažnju na svaku sitnicu, da imate više razumijevanja. Vaša Lavovska vladavina je i zvanično završena i sada je vrijeme za dogovore, za male radosti i mir i tišinu. Usamljeni pripadnici ovog znaka biće pod dejstvom trigona Venere i Urana. Ovaj aspekt i te kako može začiniti vaš ljubavni život, donoseći vam nešto neobično, neočekivano, iznenada. Pred vama su strasna i slatka iskušenja, kojima će zaista biti teško odoljeti.

Zdravlje. Zdravstveno ste ni tamo ni ovamo. I sami shvatate da vam manjka energije pa pokušajte da ovo regulišete odmorom, sklanjanjem od stresnih situacija, ali i pravilnijom ishranom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info