Jarac: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije, državnih i javnih institucija, obrazovanja, kao i stelijum planeta u ovom polju – sve potencira na tome da napravite neke velike, nove početke, koji mogu biti prilično uspješni. Vrijeme je da se aktivirate, da pokrenete ono o čemu već dugo planirate i maštate. Ne ustručavajte se, ne strahujte od budućnosti, pravi je trenutak da tu budućnost pravite. Nešto lošiji odnosi sa kolegama, ali ćete i te kako umjeti da ih stavite na njihovo mjesto.

Ljubav. U jednom ste, zaista lijepom i podsticajnom, ljubavnom periodu. To ne znači da je sve savršeno i “cakum – pakum”, ali su osnove odlične, a na vama je da te osnove sada razrađujete i učvršćujete. Planete su u fenomenalnom aspektu na vaš znak, dajući vam da se bliskost sa partnerom pojačava, da ste oboje prilagodljivi, spremni na kompromis i da lako dogovarate sve i na dnevnoj bazi, ali i što se planova tiče. Stoji da će vaši strahovi i nesigurnost povremeno postojati, ali sa time sada lako možete izaći na kraj. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju prilike, imaju nova poznanstva, imaju i neke ljude koje već duže vrijeme znaju, a koji se interesuju za njih. Međutim, vi idete oprezno i polako, potrebno vam je vrijeme da sagledate da li je ta priča za vas ili nije. Idite svojim tempom, to je sada najbolje.

Zdravlje. Ishrana jeste manji problem, ali stariji pripadnici znaka mogu imati i tegoba sa kičmom, naročito sa lumbalnim dijelom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info