Djevica: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. Ne da ste aktivni nego ne znate gdje udarate, kada je posao u pitanju. Planete su “okupirale” vaše polje ličnosti, a u ovoj sedmici imate i mlad Mjesec u ovom polju. Ulazite u jednu novu životno-poslovnu fazu koja će vam donijeti napredak i prosperitet. No, do polovine sedmice nemojte da se nervirate, jer će vas situacije kočiti, jer ćete nailaziti na okolnosti koje su vam nejasne, jer nećete moći da postignete ništa što želite. Ovo je samo trenutno stanje, već od drugog dijela sedmice bićete kao zmaj! Buđenje ambicija.

Ljubav. Sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, ovo je sedmica nerazumijevanja i nejasnoća. Vi se trudite da budete korektni i nije vam jasno zašto druga strana ima čudne reakcije i postupke prema vama. Opozicija Merkura koji vlada vašim znakom sa Neptunom, uzrok je trenutnog osjećaja, a neki od vas čak mogu početi da sumnjaju da partner nije u potpunosti iskren. S druge strane, jako će vas iznenaditi ako voljena osoba vama prebaci da nešto radite “sa strane” i da krijete, jer ste smatrali da ste kao otvorena knjiga. No, u drugom dijelu sedmice ove situacije idu nabolje pa izdržite koji dan. Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu da se zanose nekim osobama, da maštaju i sanjaju, da idealizuju, ali im to, generalno gledano, neće donijeti ništa posebno. U ovom vam periodu ne dolazi to što biste voljeli ili željeli.

Zdravlje. Taj gubitak energije koji trenutno osjećate možete regulisati ishranom, ali i nekim promjenama na dnevnoj bazi. Budite aktivniji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info