Blizanci: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. U prvom dijelu sedmice uglavnom ćete u poslovnom segmentu lutati, pokušavati, ali bez nekih velikih rezultata. Koliko god truda ulagali, stvari će ostajati nedefinisane, a dogovori vam izmicati iz ruku. Moguće je da se vi i oni preko puta vas uopšte ne razumijete. Ipak, kako sedmica bude odmicala, shvatićete da vas okolnosti ipak guraju u pravcu završetka nekih poslova ili dobijanja određenih projekata i saradnji. Dobićete na samom kraju sedmice podršku od ljudi koji su vam bitni.

Ljubav. Opozicija Merkura, koji vlada vašim znakom, sa Neptunom, planetom mistike, romantike, ali i iluzije, može slobodnim Blizancima donijeti jedan veliki ljubavni zanos. Sad, sve je to u redu, samo da ne bude da ovaj zanos pukne kao mjehur od sapunice… Neko vas je prosto opčinio, začarao, već ste u fazonu: “Ovo je osoba koju sam čekala cijeli svoj život. Moja srodna duša!” Smanjite malo doživljaj i pokušajte da realnije sagledate osobu koja je preko puta vas. Ne kažemo da ne trebate da uživate, ali nemojte previše da se opustite, da se kasnije ne biste razočarali. Za Blizance koji su u emotivnim vezama i brakovima, polje doma, korijena, porodice, trenutno je pod stelijumom planeta, a ove će se sedmice u njemu dogoditi i mlad Mjesec. Dobar je momenat da odnos sa partnerom sređujete, smirujete, gradite.

Zdravlje. Pravo je vrijeme da odradite kontrolu kod doktora ukoliko ste stariji pripadnik znaka. Mlađi Blizanci mogu imati sitnije tegobe vezane za stomak, mišiće, bolove u ekstremitetima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info