Bik: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0

Posao. Ulazak vaše vladarke u znak Djevice donosi vam da na praktičniji način pristupate svojim obavezama, da ste više usmjereni na svaki detalj i pojačaće vašu odgovornost prema obavezama koje morate odraditi. Drugi će shvatiti da se na vas mogu osloniti pa nemojte da se začudite što će neke kolege pokušavati da iskoriste vašu marljivost i predanost poslu. Iako ćete voditi razgovore i imati više poslovnih sastanaka nego inače, nećete biti zadovoljni krajnjim rezultatima. Dosta toga ostaje da “visi u vazduhu”.

Ljubav. Mlad mjesec u vašem polju ljubavi, zabave, flerta, uživanja u životnim zadovoljstvima, kao i stelijum planeta u istom tom polju, donose usamljenim Bikovima period kada mogu više da se opuste i uživaju. Otvoreni ste za nova poznanstva i nove emotivne prilike. Zanimljive šanse dolaze vam preko društvenih mreža, preko izlazaka i druženja sa prijateljima. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima takođe su u periodu kada mogu na lakši način raščistiti dosadašnje probleme i nedoumice sa voljenom osobom. Više ćete se okrenuti potrebama voljene osobe, u isto vrijeme ćete umjeti i da saslušate drugu stranu, ali i da otvoreno porazgovarate o svemu. Kod nekih od vas može se javiti i potreba za prinovama. U suštini, stavićete zajedništvo na prvo mjesto, jer ste oboje spremniji na kompromis i lijepe sitnice koje život znače.

Zdravlje. Evidentno je da ćete morati da promijenite nešto u životnim navikama. Znak Djevice, u kojem se trenutno nalazi vaša vladarka Venera, traži odgovornost prema sebi i potrebama vašeg organizma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info