5 problema koje imaju samo slobodne žene

0

Mnogo žena mašta o slobodi, ali istina je da slobodne žene često prolaze kroz razne životne krize. Evo o čemu je riječ.

Žena bez muškarca često izaziva određenu “sumnju”. Ljudi se pitaju šta s njom nije u redu te pronalaze razloge zašto ne može da pronađe nikoga… A ova pitanja se ponavljaju stalno. Međutim, mnoge od njih se uopšte ne žale već tvrde da im takav životni stil trenutno odgovara. I to je tačno, sve dok povremeno ne naiđu na krizu i problem koji može da ih poljulja.

Sljedećih pet problema su najčešći.

Kompromisi


Kad su same, žene ne moraju da prave kompromise. Ipak, čim dođe veza, prilagođavanje partneru postaje neminovno. A zatim dolaze i problemi ako žene nisu navikle na to.

Ljenost


Žene koje su same obožavaju da se opuste te petak ili subotu uveče, umjesto u gradu, provode u svojoj kući, u trenerci, bez frizure i šminke. To nekada zaista prija, ali kad pređe u naviku, vrijeme je da porazmislite o tome.

Napor


Situacija u kojoj treba da se potrudi oko nekog muškarca izaziva pitanje: “Da li je on uošte vrijedan mog truda?” Iako neki muškarci vjerovatno nisu, sa tim stavom ćete propustiti onog vrijednog.

Strah


Strah se javlja zbog usamljenosti i to baš kad ne treba. Ako dvije večeri zaredom provedete kod kuće, umjesto sa društvom, moguće da će vam nadolaziti crne misli. Tako ćete se zapitati da li ćete tako živjeti zauvijek.

Zapuštenost


Sasvim je normalno da niste uvijek savršeno izdepilirani, nemate sređene nokte i frizuru. Ali ako se zapuštenost protegne na sedmice, trebalo bi da se zabrinete.

Izvor: Super žena

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info