Prava žena

0

Svaka žena je jedinstvena i posjeduje određene kvalitete koje je izdvajaju od drugih žena. Međutim, ovo su karakteristike koje ima svaka prava žena.

Ona vodi računa o sebi


Žena koja je ponosna na sebe privlači pažnju i poštovanje. Ona je uvijek odgovorna za svoje postupke i nikada ne krivi druge za svoje greške. Ona je samopuzdana, vrijedna i uvijek se možete osloniti na nju.

Ugodno joj je u sopstvenoj koži


Apsolutno je svjesna svoje sopstvene vrijednosti, a njeno samopouzdanje to i podržava. Iako je u nekim situacijama pomalo nesigurna (na kraju, ona je ljudsko biće!), u stanju je da pogleda u ogledalo s ponosom. Dovoljno je inteligentna da zna da je jedino njeno mišljenje o njenom izgledu bitno.

Ona ima snažan osjećaj nezavisnosti


Drugim riječima – niko joj ne treba i to je pozitivna stvar. Nezavisna žena ne oslanja se na bilo koga zbog svojih ličnih potreba. Ona nikada ne dozvoljava sebi da je drugi izdržavaju. Uvijek ulazi u vezu sa ravnopravnim partnerom – njegov novac joj nije zanimljiv, jer ona marljivo radi da bi zaradila svoj.

Ona nije zaljubljena u sebe ni sebična


Upravo suprotno – ona često više daje nego što dobija i stavlja druge ispred sebe. U vezama, ona želi ljubav, iskrenost i poštovanje.

Ne interesuje je drama


Ne, ona nije jedna od onih žena koje vole teatralnosti i dramske nastupe i ispade. Ne zanimaju je dječije igre, a pod tim se misli da joj nije stalo da budete ljubomorni na nju, neće ući u sukob – samo će vas značajno pogledati i nastaviti dalje. Ona je zrela žena i nema vremena za djetinjarije.

Trezveno razmišlja


Kao zrela, prefinjena i inteligentna žena, jasno joj je da su sukobi ponekad neizbježni. Ono što je razdvaja od ostatka žena jeste da ona trezveno i logično razmišlja te je spremna da se nosi sa svakom situacijom. Ona uvijek podržava i očekuje prijateljski ishod u bilo kojoj konfliktnoj situaciji.

Otvorenog je uma


Ne plaši se da izrazi svoje mišljenje i da stoji iza svojih stavova. Uvijek je spremna da artikuliše svoja uvjerenja. Možda i najvažnije, uvijek je tolerantna prema drugima i aktivno sluša šta imate da kažete.

Uvijek ostavlja pozitivan utisak


Iz svega navedenog, može se zaključiti da ona ima sjajan karakter. Samouvjerena je, pametna, otvorena, iskrena i lojalna. Zbog ovih razloga, ali i drugih, ona nikada ne prestaje da ostavlja dobar utisak na druge ljude.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info