Razlozi zbog kojih je svakoj ženi potreban “Open”

0

Ukoliko ste prava obožavateljka jednog od najstarijih medija – televizije, m:tel Open je pravi izbor iz više razloga. Osim kvalitetnog sadržaja, tu je i niz drugih prednosti.

Žene koje vole provoditi vrijeme sa porodicom u kući gledajuću TV, a za to su potrebni raznovrsni programi. Pored programa za djecu kao što su RTL Kockica ili Pink Kids, tu je i veliki izbor zabavnih programa koji će zabaviti i nasmijati ne samo mališane, nego i vas. HA HA, LOL i Animal Planet vam pružaju sadržaj i mogućnost da vrijeme provedete zajedno i kvalitetno, ali i da pratite šta vaša djeca gledaju.

Ako ste od onih koje vole romantične večeri u dvoje, vjerovatno ćete za to birati filmove koje nudi Pink Romance. Zbog raznovrsnosti i drugih filmskih programa, izbor filma vam neće biti jednostavan. Mnogobrojni Pinkovi kanali će svakako imati nešto za vas, nebitno koji žanr volite. Imaju za svaki žanr poseban program koji će vam omogućiti da svoje omiljene filmove gledate svakodnevno.

Ukoliko ste žena čiji partner obožava sport i zbog toga dosta vremena provodi u gradu sa društvom gledajući utakmice, a oboje biste da više vremena provodite zajedno u udobnosti doma, preuzmite stvar u svoje ruke. Kada vidi da “Open” nudi Arenu Sport, Eurosport, Sportklub i druge, sigurno će utakmice radije pratiti sa kauča. Poslije ovoga ćete razmisliti o prednostima i  nabavci paketa sa vrhunskim TV kanalima kako biste ga zadržale kod kuće.

Čak i ako svoje slobodno vrijeme rado provodite same ispred TV ekrana, za svaku od vas će se naći adekvatan sadržaj. Pored emisija zabavnog karaktera, vrijeme možete odvojiti i za modne ili kulinarske, kao što prikazuju Pink Fashion i Kitchen TV. Za vrijeme odmora svakako preporučujemo HBO i Pickbox videoteke sa kvalitetnim sadržajem i odabirom za svačiji ukus.

Skoro da je nezamislivo obavljati poslove u kući bez muzike. Muzički programi će svaki posao učiniti lakšim, pjevušeći pjesme sa MTV HITS-a ili Bravo Music-a.

Koliko puta ste poželjele da sve račune platite odjednom, jer je stajanje u redu i čekanje prava gnjavaža? Iskoristite priliku, olakšajte same sebi. Umjesto da vrijeme provedete čekajući u redu, pogledajte seriju o kojoj pričaju vaše majke i prijateljice. One su odavno prešle na “Open”, te vam svakodnevno dosađuju sa pričom o tome šta se dogodilo u seriji. Pokažite im da ne zaostajete za njima, iznenadite ih sljedeći put kada budu prepričavale nove epizode. Pokažite im da i vi pratite serije koje se prikazuju na Pink Serijama i drugim serijskim programima.

A ako želite biti u toku sa domaćim i stranim dešavanjima, “Open” vam nudi pravo šarenilo domaćih, regionalnih i stranih informativnih programa. Zahvaljujući HRT-u, RTS-u, BHT-u, CNN-u, Russia Today i drugima, znaćete šta se događa oko vas.

U slučaju da odlučite da sa jednog operatera pređete na m:tel Open, dobićete poklon u vrijednosti do 200 KM. Ukoliko ostvarite uslove za isplatu, dobićete VISA karticu sa novčanim iznosom koji ćete moći potrošiti na mjestima gdje se primaju VISA kartice.

Zvuči savršeno, zar ne?

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info