Vodolija: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Za neke od prilika koje vam se sada pružaju ste sami zaslužni, ali neke ćete dobiti i potpuno neočekivano, maltene čistom srećom – što nikako ne umanjuje njihovu vrijednost, naprotiv. Vama već neko izvijesno vrijeme dogovori koje ste pokrenuli stoje i od nekih od njih ste već bili spremni da dignete ruke. Nema ni razloga niti potrebe za odustajanjem – ove se sedmice pokreće sve ono što je bilo u zastoju, a dogovori koji su vam bitni će se konkretizovati, “baciti” na papir i potpisati. Sve je spremno za jedan veliki, novi početak i saradnje koje mogu obilježiti ovu godinu, ako ne i neki duži period.

Ljubav. Venera u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava ove je sedmice u nekim zaista lijepim i stabilnim aspektima pa je sada pravi momenat da se strasti smire i da vi i voljena osoba konačno krenete put harmonije i sklada. Opustite se i spremite se za uživanciju – dani pred vama mogu biti prožeti mirom, ljubavlju, lijepim iznenađenjima, ali i većim brojem izlazaka i društvenih aktivnosti zajedno. Sve u svemu – što više date ljubavi i pažnje, više ćete dobiti zauzvrat! Ukoliko ste usamljeni ova Venera može donijeti na vaš put osobu sa kojom možete biti povezani poslovnim konekcijama, ali i preko nekog od prijatelja. Kod nekih od vas to može biti i osoba koja dolazi sa dužeg putovanja ili stranac. Koja god da je opcija u pitanju – bitno je da se privlačnost može javiti na prvi pogled!

Zdravlje. Zdravstveni segment je bez nekih većih pritisaka trenutno, bar kada je mlađa populacija u pitanju. Stariji bi mogli da urade analizu krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info