Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Neke situacije se raspetljavaju, dileme se rješavaju, sve ono što je bilo zakočeno i u stagnaciji – sada će se pokrenuti. Dogovori koje ste otpočeli možda mjesecima unazad, sada će ući u svoju završnu fazu i pokrenuće se kroz poslovne saradnje, kroz kontakte sa strancima ili kroz bitne poslovne projekte. Vagama su u ovoj sedmici širom otvorena vrata ka svemu onome što su u prethodnom periodu željele i ka čemu su usmjeravale svoje snage i svoj trud. Doduše, neki od vas će dobiti i potpuno neočekivane poslovne prijedloge i šanse – šta god da je od ovoga u pitanju, koristite do maksimuma!

Ljubav. Vaša vladarka Venera je tokom ove sedmice u nekim izuzetnim pozicijama – trigon sa Saturnom i sekstil sa Jupiterom u vašem znaku govore o potrebi za harmonijom, za skladom i sigurnošću u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. I više je nego izvijesno da ovo sada i može biti ostvareno. Stoji da vladar polja partnerstava Mars i nije najbolje “postavljen”, ali to će sada biti u nekom drugom planu, jer ćete inicijator i pokretač u emotivnim relacijama biti baš vi. Neki od vas sada će pokrenuti i bitna, životna pitanja – možda vjeridbe, bračne ponude, dogovore o zajedničkom životu. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju nevjerovatno dobre mogućnosti za ulazak u jaku emotivnu priču ili bar bitno poznanstvo koje će voditi ka ljubavnom odnosu. Dani pred vama su puni uživanja i lijepih dešavanja!

Zdravlje. Malo nervoze, malo problema sa spavanjem, malo tegoba vezanih za varenje. Svega pomalo. Bitno je da nema nekih većih problema sa zdravljem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info