Strijelac: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Planete u vašem polju karijere, Sunce, Mars i Merkur, jesu u nepovoljnom aspektu na vaš znak i na Saturna koji se nalazi u vašem polju ličnosti, tako da je siguro da ćete se u poslovnom segmentu suočavati sa mnogim izazovima i komplikovanim situacijama. No, ono što je dobro jeste da vi sada imate i dovoljno snage i energije, ali i malo srećnih okolnosti na svojoj strani, pa će ove poslovne “borbe” uglavnom biti u vašu korist. Štaviše, neki od vas će ostvariti jake poslovne saradnje u ovom periodu, dok će drugi imati mogućnost za napredovanje ili promJenu posla. Vrlo zanimljivi dani su pred vama.

Ljubav. Pred zauzetima je izuzetno povoljan momenat za sređivanje situacije u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Problemi koji su kulminirali tokom avgusta, sada se polako smiruju i vas dvoje možete naći pravo, zajedničko rješenje. Stoji da je voljena osoba još uvijek vrlo napeta, pogotovo u drugom dijelu ove sedmice i da može povremeno biti nervozna i potencirati na nekim raspravama zbog sitnica, ali zato ste vi neuporedivo stabilniji nego inače i sa više ljubavi i pažnje unesenim u kontakt, možete napraviti čudo! U prevodu – koristite ove dane, jer neće trajati vječno. Usamljeni pripadnici ovog znaka sada neće dočekati ljubav, jedino ako pokušavaju da pobjegnu od nje. No, bježali ili ne bježali, jedna emotivna priča vam je sve bliže i vjerovatno će vas sustići baš u drugom dijelu ove sedmice.

Zdravlje. Zdravstvena situacija je bolja nego inače. Koristite ove dane da više budete na svježem vazduhu, više se krećite i nemojte baš pretjerivati kada je hrana u pitanju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info