Škorpija: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Neke planove i dogovore ste vi pokrenuli mjesecima unazad. Iako ste već bili na ivici da od nekih dignete ruke, sada stvari počinju da se konačno okreću u vašu korist. Štaviše, Škorpije tokom ove sedmice mogu napraviti konkretizaciju dogovora, baciti potpis na papir i ostvariti jednu zaista uspješnu poslovnu saradnju. Sve ono što radite u septembru, na pravi način i poslovno i finansijski, manifestovaće se u oktobru mjesecu, od ulaska Jupitera u vaš znak. Nije do toga daleko, vidjećete i sami. Sa nadređenima možete imati malih zastoja tokom ove sedmice. Pustite da kažu šta imaju, a vi radite kao i inače.

Ljubav. Budite tihi i smireni i pustite da partner vodi vaš odnos. Vjerovatno je da vam se ovo baš i ne sviđa ni kako zvuči, a kamoli kako bi u praksi izgledalo – ali to je najbolja solucija za vas i sigurno je da ćete provesti neke mnogo dobre dane ako postupite baš tako. Vladarka partnerskih odnosa je u dobrim aspektima, što znači da vam vaše drago biće daje podršku i da je spremno da se angažuje oko vas, da vas iznenadi, obraduje, pruži vam neke izuzetne momente. Vi lijepo obuzdajte svoju povremenu nervozu i potrebu da budete skeptični i da zamjerite voljenoj osobi za svaku sitnicu i sve će funkcionisati savršeno. Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu da traže emotivne prilike na sve strane, ali one prave sada dolaze samo preko poslovnog segmenta. Nekome se dopadate i ova osoba to ne krije nimalo.

Zdravlje. Stomačni dio je preosjetljiv – nervoza jednim dijelom utiče i način na koji se hranite. Takođe, ako ste sportista ili se bavite rekreacijom – vodite računa da se ne povrijedite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info