Ribe: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Venera u polju kolega i poslovne svakodnevnice i obaveza u nekim je divnim aspektima, što će donijeti da se Ribe mnogo bolje snalaze u ovom segmentu nego po pitanjima ljubavi. Ovdje vam sada zaista idu i neke mnogo dobre prilike – mogućnosti za napredovanje, za promjenu posla, za neke nagrade ili pohvale. S druge strane, kada su poslovna partnerstva i saradnje u pitanju, povremeno zaista morate da se borite sa teškim i komplikovanim ljudima i njihovim zahtjevima. Ipak, imate dovoljno takta da sve ovo “ispeglate” baš kako treba.

Ljubav. Planetarna je žurka trenutno u vašem polju ozbiljnih emotivnih veza i bračnih partnerstava. Pošto su prilično energične planete u pitanju, a i u nekim su neudobnim aspektima, bilo bi fino da pokažete prema voljenoj osobi više razumijevanja i tolerancije. Druga strana jeste nervozna, jeste ponekad previše kritična prema vama, to svakako stoji, ali mora se priznati da i vi umijete da “ubodete” baš nezgodno i da, umjesto da stišavate, samo dodatno raspirujete. Što je najljepše, sada imate mogućnosti da spustite loptu i donesete veći sklad u svoje bitne relacije pa bi baš bilo fino da se potrudite. Usamljeni pripadnici ovog znaka preko poslovnog segmenta i svakodnevnice, možda čak i okoline, imaju trenutno više udvarača. Da uživate u pažnji koju dobijate od drugih, to je istina. A možda se i zaljubite malo.

Zdravlje. Nervoza vam zaista stoji s vremena na vrijeme i na to trenutno ne možete nešto naročito uticati. Dobro je što vaši živci pa sam tim i vaše zdravlje, neće biti naročito ugroženi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info