Ovan: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Neke nedoumice ili poslovne zavrzlame, koje su otpočele još tokom avgusta mjeseca, sada mogu biti privedene kraju i riješene. Takođe, ukoliko ste u prethodnom mjesecu došli u sukob sa nekim od kolega ili napravili problem kada je dokumentacija ili poslovne obaveze u pitanju, ovo će sada konačno biti zaključeno. Vi ulažete veliku snagu i volju u sve ono što je vezano za posao pa nije ni čudo što će se mnogima od vas otvoriti prilika i za neko poboljšanje uslova rada ili pak za ostvarivanje vrlo solidne poslovne saradnje. Oni koji sarađuju sa strancima, mogu imati velikih pomaka tokom ove sedmice.

Ljubav. Dane koji su pred vama, u kojima je Venera, vladarka vaših partnerskih odnosa, u izuzetno dobrim aspektima, koristite za uživanje u nekim lijepim momentima sa voljenom osobom. Sve nedoumice i razmirice se sada lako mogu srediti, a vaš odnos može postati stabilniji nego inače. I vi osjećate da su vam potrebni harmonija i sklad pa ćete se truditi da obuzdate svoje povremene potrebe za kriticizmom i sitničarenjem. U danima oko vikenda smanjite napetost i nervozu i ne kvarite mogućnost za neki divan i topao period sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka bi možda najradije vrijeme posvetili sebi, nekim planovima ili poslovnim aktivnostima. No, pripadnici suprotnog pola vam neće dati mira i evidentno je da se u ovom periodu više njih “mota” oko vas, pokušavajući da vas osvoji.

Zdravlje. Kod starijih Ovnova se mogu javiti tegobe koje se vezuju za lumbalni dio kičme ili za probavu. Mlađi pripadnici ovog znaka bi trebalo da krenu na rekreaciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info