Lav: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Ove sedmice, sreća je na vašoj strani kada je poslovni segment u pitanju. Neka dešavanja mogli ste sami “pogurati” svojim trudom i žestokom usmjerenošću na posao u prethodnom periodu, ali neke situacije će vam se, jednostavno, otvoriti same od sebe. Lavovi tokom ove sedmice mogu dobiti zaposlenje, mogu promijeniti posao, mogu dobiti unapređenje, saradnju sa inostranstvom, ući u jako poslovno partnerstvo – sve zavisi od toga kakve su pozicije u vašim natalnim kartama. U svakom slučaju – prilike za poboljšanje su tu i ne čekajte – iskoristite ih. Slijedi vam veliki uspjeh u poslovnom segmentu.

Ljubav. I u ljubavi se može uživati ove sedmice. Imate ogromnu planetarnu podršku i, ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku, pravi je momenat da se sredite, smirite, da uživate i provodite se sa partnerom. Razgovori teku lako, dogovori će funkcionisati bez problema, a u vezama će biti pojačan optimizam, ljubav i zajedništvo. Neki od vas se čak mogu odlučiti i za “korak dalje” – praviti dogovore o zajedničkom životu ili braku. Sve u svemu – ako ove dane uspijete da na bilo koji način “pokvarite”, onda svaka vam čast! Usamljeni pripadnici ovog znaka sada mogu ući u jednu zaista lijepu emotivnu priču. Ako još uvijek niste doživjeli “ljubavni udar”, za vas stoji savjet – ne sjedite kod kuće i ne čekajte da vam ljubav padne sa neba. Spremite se i sredite i pravac u izlazak, u šetnju, u neke društvene aktivnosti. Privući ćete pažnju sigurno.

Zdravlje. Sem manjih problema, kada je stomačni dio u pitanju, što se može regulisati promjenama u načinu ishrane, vi nemate većih zdravstvenih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info