Jarac: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Ove sedmice možete imati veliku pomoć i podršku i od autoriteta, ali i od osoba sa kojima ste poslovno povezani. Štaviše – prijedlozi ili pomoć od drugih sada vam donose samo dobro pa nemojte previše razmišljati već prihvatite ono što vam se nudi. Zbog odlične postavke Jupitera u vašem polju karijere u ovoj sedmici, neki od vas se mogu nadati i promjeni posla, unapređenju ili nekim novčanim nagradama. Dosta toga što je stajalo i kočilo vas, sada ide ka svom razjašnjenju i konačnom pokretanju. Neki vaši planovi su možda izgledali preambiciozno, ali sada postoje i te kako dobre šanse da se ostvare.

Ljubav. Dobre postavke planeta govore da je vrijeme da Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima krenu ka nekim mirnijim danima u svojim bitnim relacijama. Postoje neke situacije koje vam smetaju, ali sada bar nije vrijeme da tražite dlaku u jajetu. Umjesto toga, prihvatite na pravi način promjene u partnerovom ponašanju i uskladite se sa njim. Pred vama mogu biti neki vrlo fini i interesantni dani, dani kada ćete možda više vremena provoditi zajedno ili češće izlaziti. Ako ništa drugo, možete se potruditi da svakodnevnicu sa voljenom osobom učinite ljepšom i sadržajnijom. Usamljeni pripadnici ovog znaka ove sedmice imaju trigon planete ljubavi Venere, na svog vladara Saturna. U prevodu – “na meti” ste nekome ko je jako zainteresovan za vas i ko će se truditi da vam to pokaže i osvoji vas.

Zdravlje. Bolje se osjećate, neki problemi su krenuli da se rješavaju pa više niste toliko psihički opterećeni. Optimizam i poboljšanje u zdravstvenom segmentu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info