Djevica: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Sa Marsom i Merkurom u svom znaku i polju ličnosti, Djevice bi trebalo da naprave poteze oko kojih su se dugo premišljale i taktizirale. Što ste analizirali, analizirali ste – vrijeme je i da budete malo aktivniji. U ovom periodu ste racionalni, praktični, imate prave ideje i kreativnost, a u isto vrijeme ste spremni da napravite i neke značajne poteze. Pa zato to i uradite. Možete i sami biti iznenađeni pozitivnim reakcijama i odgovorima, ali i mogućnostima za dobre poslovne saradnje i kontakte. Ne zapostavljajte segment inostranstva, iako će vam biti nešto teže da se povežete sa pravim ljudima.

Ljubav. Vaš vladar je u svom sjedištu i vašem polju ličnosti, a Jupiter – planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima, u izuzetno povoljnom je aspektu sa Venerom, planetom koja ljubavlju i srcem vlada. U prevodu, sve u vašim emotivnim vezama sada može početi da funkcioniše bolje nego ranije, a vas dvoje zaista možete uživati u nekim lijepim zajedničkim momentima. No, pošto je Venera u vašem polju tajni, bilo bi dobro da je ne iskoristite na neki drugačiji način, na primjer, da krenete da flertujete ili da se upustite u jednu strasnu ljubavnu aferu. Razmislite dobro šta vam je prioritet. Usamljeni pripadnici ovog znaka još uvijek su skloni da kriju svoju zainteresovanost prema nekom. Mislim da ste se dosta preispitivali i razmišljali, vrijeme je da napravite neki konkretniji potez i to u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje. Veliki porast energije je evidentan, ali morate ipak i na dalje biti oprezni, ukoliko se bavite sportom ili jačim fizičkim aktivnostima, jer stoji mogućnost za povrede. Takođe, stomak vam je osjetljiv.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info