Blizanci: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Ova sedmica je nekako u poslovnom segmentu “polovična”. Naime, imate u isto vrijeme i povoljne, ali i nepovoljne poslovne okolnosti i dešavanja pa će biti potrebno da se maksimalno fokusirate i smanjite nestrpljivost, da ne biste u brzini propustili nešto značajno ili napravili grešku. Dobićete neke jako povoljne vijesti, informacije koje su vam značajne i koje vam mogu otvoriti vrata dobrih poslovnih kontakata i saradnji. S druge strane, ne baš savršen odnos sa kolegama – bićete skloni da kritikujete jedni druge i unosite napetu atmosferu u svakodnevnicu.

Ljubav. Energija u vašem domu, ali i u dužim emotivnim vezama, još uvijek je nešto povišena i nestabilna, ali će se to tokom ove sedmice prevazilaziti mnogo lakše nego inače. Ono što vam je sada zaista potrebno jeste komunikacija sa partnerom, ali nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više bi trebalo da se usmjerite na zadovoljstvo i zabavu. Smijte se, šalite se, izađite negdje, provedite se i uživajte. Iskoristite dane koji su pred vama da poboljšate kvalitet vaše veze. Biće vremena za neke druge stvari, sada neka sve vrijeme bude samo za vas dvoje. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu ove sedmice upoznati osobu koja će privući odmah njihovu pažnju. Sve se može jako brzo odvijati i neki od vas će već do kraja sedmice biti u jednoj finoj emotivnoj priči. Mi navijamo za vas!

Zdravlje. Konjukcija Marsa sa vladarom vašeg znaka u Djevici, u drugom dijelu ove sedmice, može donijeti veću nervozu i pojačan stres, ali i probleme sa stomačnim dijelom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info