Bik: Sedmični horoskop za period od 11.09. do 17.09.2017.

0

Posao. Postoje velike šanse da ćete napraviti neke zaista jake pomake u poslovnom segmentu. Iskoristite ovih dana sve prilike koje vam se nude, jer ćete dobijati nove ponude ili biti podržani od strane nekih značajnih osoba. Sve ovo se može vezivati i za segment saradnje sa inostranstvom. Ovih dana sreća će biti na vašoj strani češće nego inače pa će se neke ponude otvoriti iako niste ni razmišljali u tom pravcu. Sa kolegama i autoritetima ćete imati baš dobar odnos. Pokrenite neka pitanja koja su vam bitna, jer ćete lakše doći do ostvarenja.

Ljubav. Vaša vladarka Venera je u nekim, zaista predivnim aspektima tokom ove sedmice, što će vam donijeti da budete vrlo usmjereni na očuvanje sklada i harmonije, stabilnosti u odnosu sa partnerom. Planeta koja vlada partnerstvima, Mars, trenutno je u znaku Djevice u kojem i nema neko naročito dostojanstvo i snagu pa ne očekujte od voljene osobe neku veliku podršku. Prije bi se moglo reći da će partner vrlo često biti kritičan bez ikakvog pravog razloga. No, ne obraćajte pažnju na ovo, vi uradite ono što je u vašoj moći da stvari između vas dvoje funkcionišu kako treba. Slobodni pripadnici ovog znaka neka budu aktivni – izlazite, družite se, obratite pažnju na nova, ali i na stara lica u vašoj okolini. Naime, jako su dobre mogućnosti da ćete baš u ovoj sedmici otpočeti nešto što bi moglo trajati i biti jako lijepo.

Zdravlje. Zdravstvena situacija će biti dobra i stabilna i nikakvih većih problema neće biti. Ono na šta morate obratiti pažnju jeste pretjerivanje kada su uživanja u pitanju. Naglašen hedonizam.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info