Evo čime tjerate muškarce od sebe!

0

Kad veza propadne, sigurno se pitate šta je pošlo nizbrdo. Tužno je što često žene ni ne znaju zašto je veza pošla u pogrešnom smjeru. Međutim, specifične stvari koje radite sigurno odbijaju muškarce. Evo i koje su to.

Želite da ga promijenite


Mnogo žena ulazi u vezu očekujući od muškarca da promijeni neke stvari. Ako on to i učini, koristi tih promjena moraju prevagnuti. To bi vam se moglo obiti o glavu, jer ako želite da se odrekne svega što ga u životu raduje, možda zaključi da mu je bolje da nije s vama.

Zamaranje beznačajnim stvarima


Romansa je poput igranja pokera, bolje je sačuvati emocije. Muškarci daju značaj opštim temama, dok se žene lijepe za sitnice. U njegovim postupcima uglavnom nema skrivenih namjera. Ako je napolju s prijateljima, onda je samo napolju s prijateljima.

Seks na prvom sastanku


Nažalost, to je istina. Ako žena na prvom sastanku ponudi seks, vjerovatno će joj svaki muškarac to zamjeriti. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka muškarcu će biti mnogo uzbudljivija.

Ponavljanje dok ne izgubi smisao


Žene o ljubavi treba da pričaju “tiho”. Drugim riječima, to je ono što radite dok niko ne gleda, kad ga uzmete za ruku želeći da mu kažete da će sve biti u redu. Ako stalno govorite: “Volim te”, te će riječi izgubiti značaj.

Nelojalnost


Odanost je sve, glavna deviza našeg života. Ako žene nisu odane drugim ženama, to muškarcu govori da će takve biti i prema njemu.

Izvor: Super žena

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info