Večeras: Pun Mjesec u znaku Riba (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Septembarski puni Mjesec, koji pada u vodeni znak Riba, donijeće veoma poželjnu i dobrodošlu promjenu životnog ritma, a koja će nam pomoći da lakše i bolje shvatimo put kojim nas život vodi. Ribe imaju veoma intuitivnu, kreativnu i romantičnu energiju, a koja će nam pomoći da dođemo do mirnijih voda naše podsvijesti.

Pun Mjesec u Ribama pomaže nam da spoznamo istinske namjere i osvijestimo ono što nas istinski vodi u našem životu. Pod ovim realizacijama, bićemo u mogućnosti da ispoljimo svoj puni potencijal, sve dok naše namjere i motivacije budu usklađene sa najvišim pozivom naše duše.

Kada se Mjesec nalazi u Ribama, on ne samo da nam donosi dublji i jasniji uvid u naše misli, osjećanja i emocije već dovodi i do oslobađanja mentalne energije. Zapravo, ako ste ikada željeli da razvijete svoju intuiciju, ovaj puni Mjesec donijeće fantastičnu energiju koja će vam pomoći da započnete ovo putovanje.

Kao posljednji znak horoskopa, Ribe donose osjećaj završetka te ćete se možda osjećati kao da ste zaista dosegnuli krajnju tačku, bez obzira da li je riječ o romantičnoj vezi ili poslu. Iako će on donijeti osjećaj završetka i dalje ćemo morati da se krećemo polako, uzimajući u obzir da se Merkur pomjerio iz retrogradnog hoda. To se desilo samo jedan dan prije punog Mjeseca, 05.09., što znači da bi sljedećih sedam dana na površinu moglo da ispliva više informacija ili novih uvida.

Iako će puni Mjesec razjasniti određene stvari, bitno je da se krećete polagano, sve dok Merkur ne vrati svoj puni potencijal i snagu, kasnije ovog mjeseca.

Mada je ovaj puni Mjesec veoma blag i miran te ima kreativnu i romantičnu energiju, postoji i njegova druga strana, a koju je potrebno uzeti u obzir. Veoma često, kada postoji mnogo ovakve energije, emocije su na vrhuncu i konfuzija nije nešto što je neuobičajeno. Takođe, u određenim situacijama može biti teže razlučiti činjenice od fikcije.

Dobra vijest je da će se vaša intuicija i instinkti pojačati pa ih koristite da vas vode. Ako imate osjećaj kako nešto nije kako treba biti ili ako vam intuicija i misli nisu na istoj strani, budite oprezni.

Sveukupno gledano, ovaj puni Mjesec donijeće promjenu ritma i biće mnogo nježniji i umirujući. Avgust je imao dosta vatrene energije, ali ovaj pun Mjesec će donijeti neophodno zahlađenje. Kako prelazimo sa vatre na vodu, osjećamo se daleko opuštenije, kreativnije i spokojnije. Iskoristite ovu energiju da napunite svoje baterije i eliminišete sve vatrene vibracije koje vam više nisu potrebne.

Dozvolite energiji septembarskog punog Mjeseca da vas razbudi i otvori, kako biste mogli u potpunosti procvjetati u snagu vašeg pravog i istinskog “ja”.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info