Vodolija: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Pokreće se sve ono vezano za poslovna partnerstva. Merkur u vašem sedmom polju ove sedmice, tačnije 5. septembra, kreće direktnim hodom, dajući vam priliku da sve ono što je planirano i okvirno dogovarano sada i zaživi. Dosta toga se kod vas sada vrti i oko stranih firmi i inostranstva pa je i te kako moguće da se i ovdje naprave neki zaista povoljni dogovori. Takođe, neke šanse će vam se otvoriti, a da na njih niste računali niti ste sanjali – i to prilično dobre! Sada budite otvorenog uma i spremni za promjene, jer one svakako dolaze. Zato razmišljajte u hodu i budite aktivni!

Ljubav. Ako budete tvrdoglavi, ako budete baš onako raspoloženi da se inatite i istjerujete svoju volju, budite sigurni da će vam prva polovina sedmice biti izuzetno naporna, kada su vaše emotivne veze i bračne zajednice u pitanju. Ako želite da ovo zaobiđete, prihvatite ono lijepo što vam voljena osoba nudi, a vi joj uzvratite na isti način. Jer, biće ovdje i mogućnosti za izuzetno lijepa dešavanja između vas dvoje pa nemojte dozvoliti da vas neke sitnice izbacuju iz takta. Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu ostvariti jedan vrlo zanimljiv susret sa prošlošću. Da li će nešto biti od ovoga? Pa, iskreno, malo je vjerovatno, prije se čini da ćete se samo obradovati jedno drugom i provesti neke lijepe zajedničke momente. Imate mogućnosti i da upoznate nekog novog i to osobu koja je baš, baš zanimljiva i harizmatična.

Zdravlje. Nervozni ćete biti, imaćete i problema sa spavanjem, ali ako ste mlađa Vodolija – to vam je to. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegobe sa krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info