Vaga: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Sve ono što je bilo u zastoju kada su dogovori u pitanju, krenuće da se mnogo intenzivnije odvija u ovoj sedmici. Neke od vas očekuje zaista bitan sastanak sa osobom koja može u potpunosti promijeniti vaše dosadašnje funkcionisanje, kada je posao u pitanju. Najave nekih važnih saradnji i projekata su već tu, a ako se realizacija ne pokrene ove sedmice, onda će to biti u skorijem narednom periodu. Merkur kreće direktno 5. septembra pa očekujte da se sve ubrza i intenzivira. Vi ćete, za divno čudo, biti strpljiviji nego inače. Osjećate i vi da se nešto veliko “iza brda valja” i spremni ste da sačekate svoju šansu!

Ljubav. Partner je promijenio svoje ponašanje, ali vi još uvijek niste sigurni da li vam to prija ili ne. Pratite situaciju i u fazonu ste: “Hajd’ da vidimo dokle ćemo da stignemo”. Mars, koji vlada vašim partnerstvima, ulazi vam u polje koje vam je “iza leđa” pa zato teško procjenjujete da li se voljena osoba ponaša tako kako se ponaša zato što želi da vam se prilagodi ili vam nešto “mulja”. U svakom slučaju, vi ćete se truditi da ove sedmice budete korektni i da potencirate na nekim lijepim momentima između vas dvoje. Usamljeni pripadnici ovog znaka već izvjesno vreme čekaju da upoznaju “oči u oči” jednu osobu. Moguće je da je to sa kim ste do sada imali samo komunikaciju preko telefona ili društvenih mreža, a to može biti i osoba o kojoj duže vrijeme slušate od svojih prijatelja. No, šta god da je od ovoga – susret je tokom ove sedmice. Ovo može biti vrlo, vrlo zanimljivo dešavanje.

Zdravlje. Ako ste stariji pripadnik znaka, možete imati tegoba sa kičmom, naročito u ramenom i lumbalnom dijelu. Mlađe Vage pucaju od zdravlja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info