Strijelac: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. I za vas isto važi – čučite i čekajte do 5. septembra, gledajte da se u međuvremenu ne isposvađate sa ljudima koji su vam poslovno bitni. Od 5., Merkur, planeta koja vlada vašim poslovnim partnerstvima, kreće direktnim hodom, a Mars ulazi u znak Djevice i vaše polje karijere. Ima da uletite u period koji će da vas “voza” sve u šesnaest, nećete znati gdje udarate od posla. Poslovni segment se pokreće, a pokreću se i prilike koje ste čekali. Promjene su već tu, u vašoj blizini. Spremite se za akciju!

Ljubav. Vi ste previše usmjereni na ono što je vama bitno i važno (a to definitivno nije voljena osoba) pa se emotivni ili bračni partner osjeća kao “zadnja rupa na svirali”. Zato nije ni čudo što je vaše voljeno biće i te kako raspoloženo da se svađa. Vi ćete, doduše, reći partneru da non stop priča jedne te iste priče, ali pokušajte da ga razumijete. Ne može da priča o lalama i maslačcima, kad se osjeća zapostavljeno i smatra da ga ne zarezujete dva posto. Kad Merkur krene direktno, 5. septembra, postoje neke šanse da odnos počne da funkcioniše bolje. No, ne zavisi vaš odnos samo od kretanja planeta, zavisi i od toga koliko ste spremni da se potrudite. Samci, htjeli ne htjeli, prošlost vam okupira misli. Neka bivša osoba vam se vrti po mislima i ne pokazuje nikakvu namjeru da izađe i da se skloni. Pa šta da radite, kontakt ostvarite pa da vidimo gdje to ide.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka bi mogli u prvom dijelu sedmice da osjete neke manje tegobe ili blagi pad imuniteta. Mlađima ovih dana je sve potaman po pitanju zdravlja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info