Škorpija: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Do polovine sedmice ćete se nervirati i “gristi” sve oko sebe zato što se ne dešava ništa. Ili se pak dešava sve ono što vi ne želite. Iskulirajte malo i ne grmite na sve strane – od sredine sedmice poslovni segment se pokreće, a sve ono što je do sada bilo nedefinisano i u zastoju, počeće da se raspetljava. Neke od vas očekuje bitni poslovni sastanak ili dogovor koji će promijeniti sve. Škorpije bi trebalo da puste da se sve odvija svojim tokom i da samo prate situaciju. Vjerujte, ovo je najbolji sistem trenutno za vas. Ako budete pokušavali da “gurate”, možete zabrljati. Neka drugi potenciraju na svemu, vi se samo prepustite.

Ljubav. Vaš vladar Mars prelazi u znak Djevice u prvom dijelu ove sedmice. U nekom pozitivnom kontekstu, ovo bi označilo da ćete vi biti dobar organizator, da ćete se truditi da odnos sa voljenom osobom uljepšate nekim sitnicama, znacima pažnje, da ćete poboljšati vašu svakodnevnicu. U nekom negativnom kontekstu pak, ovo bi vam moglo donijeti da postanete zakeralo, pretjerano kritični i da samo gledate kakav će potez voljena osoba napraviti, da biste mogli da joj sa zadovoljstvom zvocate. Iskreno, malo je vjerovatno da će biti samo jedno ili samo drugo. Vjerovatno ćete napraviti neki koktel ponašanja, koji će samo vama biti jasan, a mučeno vaše voljeno biće neće znati kako da se ponaša. Usamljene Škorpije će ili preko poslovnog segmenta ili preko nekog od prijatelja upoznati osobu sa kojom imaju razliku u godinama. Pun Mjesec u polju ljubavi govori o tome da bi ovaj susret mogao biti značajniji nego što to sada mislite.

Zdravlje. Stres je slaba tačka i kod mlađih i kod starijih Škorpija. Takođe, vrijeme je da se posvetite promjeni nekih životnih navika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info