Ribe: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Obratite pažnju početkom sedmice na odnose sa onima sa kojima blisko sarađujete i koji su vam poslovno važni. Tenzije će biti povišene i mogu se javiti nesuglasice, ali i neke nejasne situacije koje će vas zbunjivati i nećete znati kako da odreagujete. Najbolje je da ne reagujete, da pustite da se stvari raščiste i razjasne, što će se ubrzo i dogoditi. Mogu vas iritirati promjene u posljednjem trenutku ili pak kratki rokovi koji su vam nametnuti, a evidentno je da ćete imati problema i sa organizacijom, jer će obaveza biti više nego inače. Probajte da funkcionišete polako i da ne žurite nigdje.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku ove sedmice, a takođe i konjukcija Merkura (vlada vašim partnerstvima) sa energičnim Marsom, donijeće Ribama da u prvoj polovini sedmice neće moći da prećute neke situacije voljenoj osobi. Jednostavno, ono što vas “bode u mozak” i što vam smeta, moraćete da kažete pa kud puklo da puklo. Da može biti tenzije sa voljenom osobom, može. Ali bitno je što će ovo raščistiti neke probleme, što će dovesti do konačnog rješenja za situacije koje su vas mučile. Ako će donijeti dobro, onda šta da se radi – posvađajte se. Ostatak sedmice će vam donijeti smirenje i zadovoljstvo. Usamljeni pripadnici ovog znaka su shvatili da neko pokušava da privuče njihovu pažnju, ali još uvijek ne reaguju na to. Za sada ćete samo pratiti situaciju, razmišljajući da li da ovoj osobi date šansu.

Zdravlje. Pun Mjesec je u vašem znaku ove sedmice pa ćete sigurno biti podložni velikim promjenama raspoloženja, nesanici. Stariji pripadnici znaka mogu imati manje tegobe sa alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info