Rak: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Konjukcija retrogradnog Merkura i Marsa govori da ste ušli u dane kada se neki zastoji po pitanju dogovora i papira mogu konačno prevazići. Trebalo bi da ovo imate na umu, pošto ulazite u ovu sedmicu prilično nervozni i napeti pa će vam sve što se dešava samo “bosti oči i mozak” i tjerati vas možda da odreagujete i to previše burno. Pokušajte da mirnije i racionalnije sagledate neke situacije oko vas. Vidjećete da će, kako se bude išlo ka kraju sedmice, stvari postajati sve jasnije i vi ćete moći da povučete i neke konkretnije poteze. Pokušajte da ne reagujete na provokacije od strane zavidljivih i sujetnih kolega.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite sa nekim solidnim planetarnim podrškama pa, ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, imate dobre predispozicije za sklad i zadovoljstvo. Naravno, moraćete malo da se potrudite, jer je ova sedmica energetski nestabilna, ali to ne znači da ne možete uspjeti. Oko punog Mjeseca, sredinom sedmice, izbjegnite neke rasprave sa partnerom, jer je više nego izvjesno da se ne kopčate baš najbolje i da će u tim danima biti teško ostvariti kompromis. Takođe, neki od vas u tom periodu mogu pokrenuti tajnu komunikaciju i flertovanje sa nekim ko je u vašoj blizini ili sa kim imate dodirnih tačaka preko posla. Razmislite prije nego što uđete u nešto što će vam samo zakomplikovati život. Usamljeni Rakovi su ostvarili novo poznanstvo i trenutno su fascinirani harizmom i inteligencijom ove osobe. Imate odlične preduslove da kontakt produbljujete i nastavljate.

Zdravlje. Stariji Rakovi bi trebalo da se kreću više i da nešto koriguju u svom načinu ishrane. Možete imati problem sa krvnim sudovima, naročito venama na nogama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info