Ovan: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Konjukcija Marsa i retrogradnog Merkura sa kojom ulazite u ovu sedmicu, govori o snazi riječi, o mogućnostima za dobra idejna rešenja, ali i za pokretanje planova i dogovora iz proteklog perioda. Ipak, ne treba zanemariti još jednu simboliku ovog aspekta, a ona je provokacija i prebrza reakcija, mogućnosti za svađe i rasprave. Smirite malo strasti i ne dozvolite da neko iz vas izvuče inat ili da vam svojim riječima potkopava samouvjerenost i stabilnost. Naglašeno polje svakodnevnih poslova, obaveza i odgovornosti govori o tome da se morate usmjeriti na svoje dnevne zadatke i ne propuštati ih.

Ljubav. Pomalo “neudobna” prva polovina sedmice za Ovnove u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Pun Mjesec u znaku Riba i vašem polju tajni može donijeti problem onima koji neke stvari ili svoje postupke skrivaju od voljene osobe. Ako imate nešto za šta ne biste voljeli da dođe do partnerovih očiju i ušiju, budite posebno oprezni. U suštini – što ste iskreniji i otvoreniji jedno prema drugom, skladnije i mirnije ćete proći kroz ovih par napetih dana. Prelazak Marsa, koji vlada vašim znakom, u Djevicu i polje svakodnevice govori o potrebi da se sa voljenom osobom dogovarate i usmjerite čak i na nešto što smatrate sitnicama. Ne zaboravite da baš te sitnice život znače. Samci, ukoliko želite da osvojite nekog, ulazite u period kada neće “proći” fizički izgled već ćete osobu koja vam se dopada privući inteligencijom, harizmom, ozbiljnošću i razumijevanjem.

Zdravlje. Pun Mjesec može nekima od vas donijeti probleme sa spavanjem, jaču nervozu i promjene raspoloženja. Stomak vam može biti preosjetljiv, takođe. Stariji Ovnovi neka obrate pažnju na pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info