Lav: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Sa dobro postavljenom Venerom u svom znaku, sve ono što po pitanju posla želite možete ostvariti na jedan lijep, fin i kulturan način. Štaviše, ako pustite da se stvari odvijaju svojim tokom, poslovne šanse i dobre prilike će tražiti vas. No, čini se da ste vi malo nestrpljivi. Izgleda vam da se sve vuče i razvlači pa biste da “pogurate” dešavanja. E sad, to poguravanje može da ispadne dosta nezgodno, jer morate imati mjeru dokle možete da presirate i da naučite kada treba stati. Pošto neki od vas to baš i ne znaju, mogu dovesti do rasprava i problema u poslovnim saradnjama i partnerstvima. Strpite se Lavovi, nećete ništa propustiti – pronaći će vas i posao i novac, ne treba da ih jurite!

Ljubav. Ako samo malo umirite nemire koji vladaju kod nekih od vas, vidjećete koliko ćete bolje funkcionisati sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Takođe, problem će nastati ukoliko budete pokušavali da kontrolišete partnera, da se vodite onim: “Moja riječ je zadnja”, ili ako budete provocirali. Za pojedine Lavove, borba sa ovim manama će biti prilično naporna, ali vjerujte – daće odličan rezultat. Sada zaista možete unijeti pozitivnu dinamiku i živost u vašu vezu pa nemojte to pokvariti glupim i bespotrebnim sitničarenjem. Usamljeni Lavovi sa svih strana su zatrpani emotivnim prilikama, novim poznanstvima. Ni sami ne znate šta hoćete – u jednom trenutku biste samo da se igrate, već u nekom drugom želite stabilnu ljubavnu priču. Kada vi budete znali šta vam je prioritet, onda će se možda neke situacije i pokrenuti. Do tada, uživajte u pažnji i divljenju koje svakako neće izostati.

Zdravlje. Starijim Lavovima su slaba tačka kičma i krvni sudovi. Kod mlađih pripadnika znaka – možete imati manjih problema sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info