Jarac: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Od 5. septembra sve situacije u poslovnom segmentu će se pokrenuti odjednom. Dogovori, kontakti, sve ono vezano za papirologiju, dozvole, projekti koji su bili u nekom zastoju – ma bukvalno sve. Problem će nastati zato što ćete se u roku od 24 sata naći u potpunosti zatrpani obavezama sa svih strana. Udahnite duboko i prvenstveno se spremite da se organizujete i napravite plan rada, jer će od toga zavisiti koliko ćete biti uspješni i zadovoljni onim što ste uradili. Imate neke važne najave – da li su u pitanju poslovne saradnje, promjene radnog mjesta, unapređenje – kod svakog od vas je različito.

Ljubav. Nešto napetih momenata u vašim emotivnim ili bračnim partnerstvima može donijeti pun Mjesec koji se smjestio u vaše polje komunikacije i dogovora. No, ništa ovo nije strašno, s obzirom da je vaša planeta sada vrlo stabilna i vi ćete nekako uvijek uspjeti da pronađete pravi način da smirite strasti i vratite balans u odnos sa voljenom osobom. Ove sitne prepreke i smetnje, koje će naročito biti aktivne polovinom sedmice, biće relativno lako prevazići. Usamljeni pripadnici ovog znaka shvataju da je više osoba zainteresovano za njih. Ne možete da poreknete da vas sve ovo privlači i čini zainteresovanim, ali trenutno biste najradije da ostvarite kontakt sa bivšim partnerom, jer vam se vrlo često mota po glavi. Da je to ove sedmice moguće – jeste. Zato pokušajte pa ćemo da vidimo šta će biti dalje.

Zdravlje. Mlađi, obratite pažnju na zube. Kod starijih pripadnika znaka može biti nekih tegoba sa cirkulacijom ili krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info