Djevica: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Petog septembra Mars ulazi u vaš znak i polje ličnosti, a istog tog dana i vaš vladar Merkur kreće direktnim hodom. Ove sedmice vas čeka i pun Mjesec u polju poslovnih partnerstava i saradnika. Šta sad sve to znači? Pa ovako – u prvoj polovini sedmice potrudite se da dobro sagledate situacije oko vas i ne povlačite nikakve ishitrene poteze. Samo ćutite, gledajte i razmišljajte. U drugom dijelu sedmice već je vrijeme da se pokrenete, jer će vam mnogo toga biti jasnije i vidjećete koje su prave prilike za vas. Ulazite u period kada ćete imati dovoljno energije, volje, ali i sposobnosti da napravite velike promjene.

Ljubav. Dokle god ovako naglašeno polje podsvijesti i tajni koristine na maštanje i na sanjarenje, nikakvih problema u svojim emotivnim vezama i bračnim zajednicama nećete imati. No, ako budete počeli da šnjurate sa strane, evidentno je da ćete naletiti na jednu priliku koju nikako nećete moći ni željeti da propustite. Vi sad gledajte šta ćete i kako ćete, a ako ste voljni da saslušate savjet, on bi definitivno bio – ne idite na onu stranu koja vam može donijeti probleme u narednom periodu, a ako ništa drugo onda veliku grižu savesti. Sada vam je sve jasno. Usamljeni pripadnici ovog znaka su privučeni osobom koja je vrlo zanimljiva, harizmatična, sjajan sagovornik i uz to veoma privlačna. Sve bi ovo bilo slatko i divno, da nije te njene zauzetosti… Da, da, obično to tako biva – neka “caka” mora da postoji.

Zdravlje. U prvom dijelu sedmice bićete veoma nervozni. Tražite izduvni ventil za taj stres koji nosite u sebi i trebalo bi da bude sve u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info