Blizanci: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Pun Mjesec u vašem polju karijere tokom ove sedmice govori o mogućnosti da dođe do nekih nestabilnih situacija sa kolegama i da biste trebali da sačuvate stabilnost i mir. Ne potencirajte na raspravama, stvari se mogu riješiti i na drugačiji način. Vaš vladar ove sedmice kreće direktno i vrijeme je da se posvetite planovima i projektima koje ste do sada zapostavili ili koji nisu mogli da se aktiviraju. U ovoj sedmici imate više samopuzdanja nego inače, ali i dobre procjene i snagu ubjeđivanja. Iskoristite ovo na produktivne načine – povežite se sa novim ljudima, dogovarajte se, aktivirajte svoje ideje.

Ljubav. Ako ste zauzeti, imate zaista dobre mogućnosti da napravite neke velike promjene u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. No, pošto ste ove sedmice malo previše energični, postoji mogućnost da u brzini ili nekom vašem kritičarskom raspoloženju “ujedete” partnera baš tamo gdje ga najviše boli. Nemojte da se iznenadite ako vam taj “ujed” bude uzvraćen. Najbolja varijanta bi bila kada biste se potrudili da pokrenete voljenu osobu, kada biste imali neke fine prijedloge za zajedničke izlaske ili druženja. U prevodu – kada biste na jedan lijep način oživjeli vaš odnos. Usamljeni pripadnici ovog znaka su vrlo aktivni – flertujete, kuckate se, razgovarate, ali vjerovatno sa više osoba. Doduše, jedna od njih vam je baš zapala za oko i zaintrigirala vas.

Zdravlje. Vodite računa da se ne povrijedite na radnom mestu ili prilikom obavljanja nekih svakodnevnih aktivnosti, kod kuće. Stariji Blizanci mogu povremeno imati intenzivne bolove koji se vezuju za kičmu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info