Bik: Sedmični horoskop za period od 04.09. do 10.09.2017.

0

Posao. Vladar polja posla i finansija, ali i planeta koja vlada dogovorima, Merkur, ove će sedmice krenuti direktnim hodom. Pregovori i projekti koje ste pokrenuli u prethodnom periodu, a koji su do sada bili u nekoj formi zastoja ili stagnacije, sada se mogu ponovo pokrenuti. Nerviraće vas što saradnici u posljednjem momentu žele da unesu neke promjene i svakako biste trebali da ih dobro proanalizirate, da se ne bi kasnije pokazale kao štetne po vas. Računajte takođe da će ove sedmice svi nešto da vas požuruju i vrše pritisak na vas pa pripremite dobro živce. Smanjujte tenziju u saradničkim odnosima.

Ljubav. Vi ste osoba koja pokreće pozitivna dešavanja u vašim emotivnim ili bračnim relacijama. No, koliko god se vi trudili da unesete dašak zanimljivosti, živosti, lijepih momenata – ne možete kontrolisati ponašanje voljene osobe koje je, bar u prvom dijelu sedmice, prilično komplikovano. Partnera će sve lako iritirati – čas će se svađati sa vama zbog sitnica, čas će ljubomorisati, čas će pokušavati da vas ucjenjuje i manipuliše vama. Nema ovdje nekog pravog rješenja, osim da pokušate da smirujete tenziju i da se trudite da sa vaše strane sve bude korektno. Usamljenim pripadnicima ovog znaka stoje dvije opcije – ili će upoznati osobu o kojoj već izvjesno vrijeme slušaju i ona bi na vas ostavila jako veliki utisak ili ćete neočekivano dobiti poziv za susret od nekog iz prošlosti. I jedna i druga opcija će vas zaintrigirati.

Zdravlje. Stariji Bikovi mogu imati problema sa ekstremitetima, naročito rukama, što je sve posljedica tegoba koje se vezuju za kičmu. Mlađi pripadnici znaka – odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info